Støt os

Du kan støtte vores arbejde i Dansk Kvindesamfund på to måder:
Ved at støtte os økonomisk eller engagere dig frivilligt.

Meld dig ind

Som medlem af Dansk Kvindesamfund får du mulighed for at deltage i landsmødet og stille op til styrelsen. Du modtager ligeledes vores blad, Kvinden&Samfundet, i din postkasse to gange om året. Og så er du med til at støtte vores arbejde for fuld ligestilling og ligeværd mellem kønnene.

ordinært medlemskab

Dette medlemskab er vores almindelige medlemskab, som gælder for personer, der er i beskæftigelse, og som har lyst til at støtte vores arbejde for ligestilling.

nedsat Medlemskab

Dette medlemskab er til personer, der er ledige, pensionister eller studerende. Her er kontingentet nedsat – fordi alle skal kunne være med.

medlemskampagne (udløbet)

Som noget helt eksklusivt kan du i øjeblikket melde dig ind til nedsat pris. Dine medlemsrettigheder er de samme, men prisen er lav!

Donér

Alle kan give et bidrag til vores arbejde. 

Det er også her du kan donere til vores §8A-indsamling, hvilket betyder at vi kan søge støtte til foreningens aktiviteter – herunder Statens Udlodningspulje.

Dit bidrag er med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde med at sætte ligestilling på dagsordenen.

bLIV FRIVILLIG

Vil du være en del af Dansk Kvindesamfund?

Vi mangler altid frivillige, som har lyst til at arbejde med ligestilling og feminisme. Er du skarp til at formulere debatindlæg, udvikle opslag til forskellige SoMe kanaler, opsætte events – eller måske har du en anden god idé?

Så skriv til os på sekretariat@danskkvindesamfund.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!