Rådgivning – gratis og anonym

 

Har du familiemæssige problemer som f.eks. separation/skilsmisse, forældreansvar og samvær, arveforhold, opholdstilladelse eller gældssanering?

Har du knas i økonomien med f.eks. boligtilskud, kontanthjælp, sygedagpenge eller pensioner? Har du mere personlige problemer som f.eks. samlivsproblemer, ensomhed, depression, vold eller incest?

Så tilbyder vi gratis, anonym rådgivning af jurister og psykologer. Samtaler med rådgiverne, der har tavshedspligt, foregår på tomandshånd. Rådgivningen er åben for både kvinder og mænd. Du skal møde personligt op til samtalen i rådgivningen.

Se vores informationsfilm her

Spørgeskema Dansk Kvindesamfunds Rådgivning

Dansk Kvindesamfunds Rådgivning er drevet af frivillige, og det kan derfor være svært at måle værdien af deres rådgivning. For at klarlægge vigtigheden af rådgivningens eksistens, søges der, med hjælp fra Økonomer Uden Grænser, at finde en værdi af denne i kroner og øre.

I den forbindelse vil det være en stor hjælp hvis du, som bruger rådgivningen, vil udfylde spørgeskemaet. Det er vigtigt at du kun besvarer de spørgsmål som du føler, er relevante for dig. Hvis der forekommer spørgsmål som du ikke føler, er relevante for din givne situation, så bedes du springe over disse spørgsmål og ikke krydse noget af.

Alle besvarelser er anonyme og bruges i forbindelse med evaluering og statistiks opfølgning af rådgivningen. Alle data behandles på aggregeret niveau, dvs. at den enkelte person ikke er tydelig i statistikkerne.

Spørgeskemaet tager ca. 2 minutter at udfylde.

Klik her for at udfylde spørgeskemaet.

Åbningstid og adresse

Rådgivningen har åben:

Onsdag fra kl.19.00-20.00

(undtagen i skoleferier)

Rådgivningen har lukket i uge 8

Rådgivningen holder til på:

Niels Hemmingsensgade 10, 3.

1153 København K

Telefon 33 33 91 19

 

Åbningstid og adresse

Rådgivningen har åben:

Onsdag fra kl.19.00-20.00 
(undtagen i skoleferier)

Rådgivningen har lukket i uge 8

Rådgivningen holder til på:

Niels Hemmingsensgade 10, 3. 
1153 København K
Telefon 33 33 91 19

Rådgivningens kasserer er Dorte Wier.

 

Dansk Kvindesamfund har samlet et frivilligt team bestående af jurister, psykologer og integrationskonsulenter, som kan hjælpe dig med forskellige problemer.

 

Rådgivningen har åben for personlig henvendelse hver onsdag mellem kl. 19-20.

|Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 Kbh. K|T: 3315 7837, kl. 10 til 15, CVR: 53361919|Kontakt|Bliv medlem|Facebook|Sitemap/jta