Kommunikationsafdeling

Dansk Kvindesamfunds kommunikationsafdeling arbejder med den eksterne kommunikation. Afdelingen består af 10-13 frivillige, som alle brænder for at gøre en forskel og for at arbejde for Danmarks ældste kvindeorganisation. Afdelingens frivillige holder møde hver anden tirsdag, hvor der bliver samlet op på det arbejde og de projekter, som afdelingen er i færd med. Dansk Kvindesamfunds kommunikationsafdeling sidder både i København og Århus.

Afdelingen kan kontaktes på mail: kommunikation.kvindesamfund@gmail.com

NB! Journalister og medier opfordres til at kontakte Lisa Holmfjord, Forkvinde i Dansk Kvindesamfund: lisa.holmfjord@danskkvindesamfund.dk

 

Afdelingens opgaver

Online nyhedsmagasin: et magasin, som udkommer hver anden måned, og indeholder blandt andet artikler, debatindlæg og anmeldelser. Læs mere og tilmeld dig nyhedsmagasinet her.

PR: I afdelingen bliver der blandt andet arbejdet med medieovervågning, debatindlæg, pressemeddelelser og pressenotater.  

Events: Der bliver arbejdet med større og mindre events og happenings. Blandt andet arbejder vi med Feminamessen, Mathildeprisen og 8.marts. Vi arbejder løbende med kreative projekter.

Hjemmeside: Afdelingen har ansvar for at redigere tekst og billeder, samt lægge nyheder og opdateringer op på Dansk Kvindesamfunds hjemmeside.

Sociale medier: Der bliver arbejdet strategisk med opdatering af vores Facebook-profil. Derudover arbejder vi også med LinkedIn og Twitter

F-frekvensenF-frekvensen er et nyere initiativ fra Dansk Kvindesamfund, som har det formål at skabe et debatskabende forum om alt der vedrører køn og ligestilling. NB! bloggen afspejler ikke nødvendigvis Dansk Kvindesamfund holdninger. 

Flere nyheder...
Nyhedsbrev...
|Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 Kbh. K|T: 3315 7837, kl. 10 til 15, CVR: 53361919|Kontakt|Bliv medlem|Facebook|Sitemap/jta