Hulda Pedersens Legat

Hulda Pedersens Legat

Legatet er opkaldt efter Hulda Pedersen, som er en blandt mange ukendte danske kvinder, der hele deres liv arbejdede aktivt for kvindesagen. Hulda var med i Dansk Kvindesamfunds Århus Kreds fra 1908 til sin død i 1961 og var hovedkraften bag Dansk Kvindesamfunds Hus på Frue Kirkeplads i Århus. Salget af huset i 1991 er det økonomiske grundlag for Hulda Pedersens Legat.

Læs mere om Hulda Pedersen her.

Hvem kan søge?

Legatets formål er at støtte initiativer, hvis formål er at fremme fuld ligestilling mellem kvinder og mænd, f.eks. kvindepolitiske initiativer, kvinde- og kønsforskning, udgivelser, projekter og lignende, der er rettet mod ovenstående formål. Legatet støtter ikke uddannelse. Legatportionerne er på mellem 5 og 15.000 kr.

Hvordan søger jeg?

Legaterne kan KUN søges ved hjælp af et ansøgningsskema vedlagt bilag, hvor du blandt andet begrunder og dokumenterer, hvorfor du søger. Ansøgningsskemaet skal underskrives af ansøger og sendes med postvæsenet eller afleveres på Dansk Kvindesamfunds adresse.

Legatet kan ikke søges pr.email

Ansøgningsskemaet kan downloades her.

Ansøgning, bilag og budget sendes i 6 eksemplarer til:

Hulda Pedersens Legat
v/ Eva Lous
Vedbendvej 5
8240 Risskov
lous.eva@gmail.com

eller kasserer Louise Landholt: louiselandholt@hotmail.com

Ansøgningsfrist

Legatet søges senest d. 15. februar, og udbetalingen af tildelte legatportioner kan forventes i april. Man hører kun fra legatet, hvis der er positivt svar.

Flere nyheder...
Nyhedsbrev...
|Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 Kbh. K|T: 3315 7837, kl. 10 til 15, CVR: 53361919|Kontakt|Bliv medlem|Facebook|Sitemap/jta