Prostitution og trafficking

Ja til et samfund med mindre prostitution og kvindehandel

Kvinder skal kunne leve et liv uden at blive udsat for seksuel undertrykkelse. Så længe det er lovligt at købe sex i Danmark, er det ikke muligt.

Prostitution og kvindehandel forhindrer ligeværd mellem kønnene. Prostitution er også et socialt problem. Prostitution og kvindehandel eksisterer kun, fordi sexkøberne holder sexmarkedet i gang med deres seksuelle valg og penge. Derfor slås Dansk Kvindesamfund for, at det bliver forbudt at købe sex i Danmark.

Vi vil udvikle et samfund med langt mindre prostitution og kvindehandel. Vi vil udvikle et samfund, der bygger på seksuel ansvarlighed og gensidig respekt mellem kvinder og mænd. Vi vil udvikle et samfund, hvor fremtidens unge ikke skal være sexkøbere eller prostituerede.

Mænd er i stand til at styre deres seksualitet og vælge at lade være med at købe sex, hvis de vil. 86 pct. danske mænd køber ikke sex. De er beviset for, at prostitution ikke er en samfundsmæssig nødvendighed. 

Dansk Kvindesamfund er med i 8. marts-initiativet

Dansk Kvindesamfund har som et led i kampen for mindre prostitution og kvindehandel startet 8. marts-initiativet, et netværk af 28 organisationer, der kæmper for at få det gjort forbudt at købe sex i Danmark.

8. marts-initiativet arbejder med aktivisme, foredrag, politisk lobbyisme, mediearbejde og webkampagner for at nå sine mål. Vi demonstrerer hvert år den 8. marts på kvindernes internationale kampdag for et forbud mod sexkøb. Du kan læse mere om 8. marts-intiativets arbejde på www.8marts.dk

Gør en forskel

Hvis du vil være med i kampen for et samfund med mindre prostitution og kvindehandel, eller hvis du vil høre mere om Dansk Kvindesamfunds arbejde i 8. marts-intiativet, kan du kontakte Hanne Helth, hhelth@gmail.com, eller Mette Nørgaard Poulsen, mettenorgaardpoulsen@gmail.com.

Vores arbejde

Pressemeddelelser

Tale

Politisk henvendelse

Flere nyheder...
Nyhedsbrev...
|Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 Kbh. K|T: 3315 7837, kl. 10 til 15, CVR: 53361919|Kontakt|Bliv medlem|Facebook|Sitemap/jta