Bliv frivillig

Vil du gøre en aktiv indsats for ligestillingen i Danmark?

- så bliv frivillig i Dansk Kvindesamfund!

Vi har i øjeblikket flere projekter, der har brug for frivillige. Nedenfor kan du se, hvilke projekter du kan blive en del af:

Kommunikationsafdelingen, København:

Torsdag d. 1. December er der frist for ansøgninger til vores frivilliggruppe i København. Det drejer sig om kommunikationsgruppen, som er delt i event-gruppen og webmagasinet Kort om Køn, som arbejder med PR, events og web-magasinet.

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, hvor vi forpligter os overfor hinanden. Derfor forventer vi af dig som frivillig, at du møder til de månedlige frivilligmøder, (som ligger den første tirsdag i hver måned), at du bidrager med dit engagement, din tid, dine ideer og (naturligvis) at du har lyst til at arbejde for ligestilling.

Til  gengæld får du lov til at prøve kræfter med journalistisk formidling, projektledelse og eventkoordinering. Skriver du for Kort om Køn udgives dine artikler på vores Facebook, hjemmeside og i vores månedlige nyhedsbrev. Samtidig får du et netværk af andre kreative frivillige og mulighed for at få gode kontakter inden for køn- og ligestillingsområdet samt en politisk indsigt.

- Hvis du er interesseret i at være frivillig i webmagasinet Kort om Køn, bedes du vedhæfte en mindre artikel på en halv - en hel side, i form af en nyhed, debatindlæg, anmeldelse mm.

 

- Hvis du er interesseret i at være frivillig i eventgruppen så bedes du (på skrift) pitche en idé til et event.

 

Hvis du er interesseret i at være frivillig, der hjælper, hvor der er behov for praktisk hjælp til eksempelvis arrangementer, så giv gerne udtryk for dette i din ansøgning.

 

Send din ansøgning til mailen: kom@danskkvindesamfund.dk

 

Kommunikationsafdelingen, Århus:

I kommunikationsafdelingen Aarhus arbejder vi blandt andet med PR, sociale medier som Facebook og bloggen F-frekvensen.dk, samt events. Spørgsmål kan rettes til:
f-frekvensen@danskkvindesamfund.dk

Dansk Kvindesamfunds krisecenter:

Krisecenteret har brug for frivillige. Som frivillig har du mulighed for at fungere som rådgiver, arrangere forskellige aktiviteter eller fundraise til nye ideer. Læs mere her.

Rådgivningen:

Hver onsdag kan alle, der har brug for det, møde op hos Dansk Kvindesamfund og modtage rådgivning af et frivilligt rådgivningsteam, der består af jurister, psykologer og integrationskonsulenter. Hvis du har en uddannelse, der er fagligt relevant, eller du ønsker at blive frivillig sekretær for rådgivningen, så er du velkommen til at tage kontakt.

Læs mere her.

Hvis du vil være frivillig, så udfyld nedenstående skema, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.Alle felter markeret med * skal udfyldes.


Flere nyheder...
Nyhedsbrev...
|Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 Kbh. K|T: 3315 7837, kl. 10 til 15, CVR: 53361919|Kontakt|Bliv medlem|Facebook|Sitemap/jta